Vahinkopäällikkö, Omaisuuskorvauspalvelut, Rovaniemi

Pohjola Vakuutus Oy
Sijainti Rovaniemi
Päivämäärät Julkaistu 11.12.2020 Hae viimeistään 3.1.2021

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Yritysasiakkaiden Omaisuuskorvauspalveluun Rovaniemelle vahinkopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

VAHINKOPÄÄLLIKKÖ, Omaisuuskorvauspalvelut, Rovaniemi 

Vahinkopäällikkönä vastaat oman toiminta-alueesi yritys- ja yhteisöasiakkaiden sekä henkilöasiakkaiden suurten omaisuus-, vastuu-, ympäristövahinkojen vahinkotarkastuksesta. Selvität tapahtuneen vahingon syyn ja laajuuden sekä huolehdit vahinkojen hoidosta ja asiakasneuvonnasta vahingon jälkeen. Varmistat osaltasi erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumisen korvausprosessin aikana yhdessä riskipäällikön sekä myynnin johdon kanssa. Vastuullasi on myös korvausohjeiden noudattaminen alueella sekä korvaustoimen jatkuva laadun ja tehokkuuden parantaminen yhdessä riskipäällikön kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös korjauskumppaniverkoston ohjaus sekä kumppaneiden portfolion kehittymisen seuranta.

Odotuksemme sinulle

Olet vastuullinen ja ratkaisukeskeinen toimija, ja olet tottunut työskentelemään samanaikaisesti useiden eri asiakasprojektien parissa. Olet tehokas myös paineen alla ja muutostilanteissa, ja toimit varmoin ottein ja yhteistyötä edistäen kaikissa asiakaskohtaamisissa. Viestintätaitosi ovat sekä kirjallisesti että suullisesti erinomaiset ja pystyt kiteyttämään sisältöä ymmärrettävästi ja napakasti. Tuot mielelläsi esiin kehitysideoita ja sinulla on kykyä uudistaa ja uudistua. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja energinen työotteesi on aikaansaava ja osallistava.

Etsimme hakemuksestasi näyttöä erityisesti seuraavista osaamisalueista:

  • Vahinkovakuutusliiketoiminnan, eri vakuutuslajien sekä riskienhallinnan menetelmien ja tarkastusprosessien hyvää tuntemusta
  • Teknistä koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri tai rakennusmestari) sekä työkokemusta rakentamisesta muutaman vuoden ajalta
  • Kustannuslaskennan hallintaa sekä eri tuotannollisten toimialojen tuntemusta
  • Sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Mitä saat meiltä?

Täällä sinua kollegaksi odottaa hyvällä yhteishengellä varustettu asiantuntijaporukka. Tiimiisi saat työstään onnistuneita alan ammattilaisia, jotka tukevat sinua kehittymisessäsi ja kannustavat ottamaan lisää vastuuta osaamisesi karttuessa. Työskentelemme itseohjautuvasti, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen. OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevatkin usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Saat myös käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, kuten henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut, kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Haethan tehtäviin viimeistään sunnuntaina 3.1.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Jos taas haluat kuulla vielä lisätietoja tehtävästä tai meillä työskentelystä, yksikönpäällikkömme Kari Kesti kari.kesti(a)pohjola.fi tai  +358 40 053 3052 kertoo sinulle mielellään lisää.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi