Vastaava mestari opetustyömaille

Oulun seudun ammattiopisto
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 20.6.2017 Hae viimeistään 26.6.2017

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden.  Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO, joka on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista.

OSAOn Kaukovainion tekniikan yksikössä opiskelee yli1500 opiskelijaa noin 20 eri perustutkintoon, ammatti- tai erikoisammattitutkintoon. Henkilökuntaa yksikössä on 150. Rakennusalan opetus tapahtuu oppilaitoksen pientalotyömailla.

Haemme nyt vastaavaa mestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen OSAOn Kaukovainion tekniikan yksikön opetustyömaille nykyisen vastaavan mestarimme siirtyessä opettajan virkaan.

Vastaava mestari vastaa siitä, että oppilaitoksen opiskelijatyönä toteuttamat rakennushankkeet toteutetaan rakennusteknisesti oikein. Hän toimii rakennuttajan neuvojana rakentamiseen ja rakennusmateriaaleihin liittyvissä kysymyksissä sekä vastaa viranomaisiin päin rakennushankkeen määräysten- ja luvanmukaisuudesta. Vastaava mestari laatii opettajien vetämien opetustyömaiden yleisaikataulut ja valvoo niiden toteutumista.

Edellytämme tehtävään valittavalta vähintään rakennusmestarin koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Tehtävässä vaaditaan monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja asiakkaiden, opiskelijoiden ja opettajien kanssa toimimisessa.

Odotamme, että olet intohimoinen työssäsi, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Yhteistyö sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa. Olet järjestelmällinen, tulos- ja kehittämishaluinen etkä arkaile tiukkojakaan tilanteita.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (TS). Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hae paikkaa 26.6.2017 mennessä. Hakemus jätetään ensisijaisesti sähköisesti www.osekk.fi/rekrytointi kautta. Mahdolliset paperihakemukset ansioluetteloineen (ei todistusjäljennöksiä) osoitetaan yksikönjohtaja Vesa Pirilälle osoitteeseen: Oulun seudun ammattiopisto/Kaukovainion yksikkö, tekniikka. Kotkantie 2 A, 90250 Oulu.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Vesa Pirilä p. 050 577 8447 vesa.pirila(at)osao.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi