Vastaava työnjohtaja

Solnet Green Energy Oy
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2018 Hae viimeistään 20.4.2018

Haemme

Vastaavaa Työnjohtajaa Cleantech-alalle,

vastaamaan aurinkovoimaloiden toimitusprojektien työnjohdosta ja niihin liittyvien kiinteistöteknisten töiden toteutuksesta.

Solnet Green Energy Oy on Suomen johtava aurinkovoimaloiden toimittamiseen erikoistunut kasvuyritys. Olemme toimittaneet Suomen suurimmat kiinteistökohtaiset voimalat ja asiakkainamme on kiinteistöalan merkittävimpiä toimijoita. Aurinkoenergian tuotanto on energia-alan nopeiten kasvava osa-alue. Tarjoamme hienoa mahdollisuutta päästä mukaan kehittämään voimakkaasti kasvavaa ja muuttuvaa energia-alaa.

Kriittistä tehtävässä menestymisen kannalta
Tehtäviisi kuuluu aurinkovoimaloiden asennusten johtaminen vastaavana työnjohtajana sekä uusien voimaloiden toimitusten koordinointi. Oleellinen osa tehtävää on mm. asentajien työnjohto, viranomaisvelvoitteista vastaaminen, asennuksen aikataulun varmistaminen sekä työmaakatselmusten järjestäminen. Pystyt johtamaan asennustiimejä ja osallistut aktiivisesti asennustyöhön näyttäen mallina työvaiheiden toteutuksen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista toiminnan laadun kehittämiseen ja sovittujen tavoitteiden saavuttamiseen.

Odotamme sinulta
– kokemusta työnjohtajan ja/tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä
– ongelman ratkaisukykyä
– rakennus- ja työturvallisuus säännösten hallintaa
– ihmissuhde- ja esimiestaitoja sekä jämäkkyyttä
– kykyä ja halua johtaa esimerkillä
– soveltuvaa teknistä koulutusta
– kiinteistö- tai rakennusalan tuntemusta
– energia- ja kiinteistötekniikan tuntemus katsotaan eduksi
– neuvottelutaitoja ja aktiivisuutta
– tietotekniikan hallinta katsotaan eduksi
– matkustusvalmiutta
– englannin kielen taitoa; teknisen englannin ymmärtäminen katsotaan eduksi.

 Tarjoamme sinulle
vastuullisen, haastavan ja itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä ja kasvaa osana kansainvälistyvää yritystä. Näköalapaikan cleantech- ja energia-alan kehityksessä. Tukenasi sinulla on Solnetin tiimin ja kumppaniverkoston resurssit.

Tietoa yrityksestä www.solnet.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Veli-Matti Heimonen, puh. +358-400 315 264, veli-matti.heimonen@solnet.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Veli-Matille 20.4.2018 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi