Vastaava työnjohtaja

Sijainti Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 19.3.2018 Hae viimeistään 8.4.2018

Vastaava työnjohtaja, Hämeenlinna

Haemme vastaavaa työnjohtajaa tehtaallemme Tuulokseen, Hämeenlinnaan. Tehtaalla rakennetaan tilaratkaisuja kuten kouluja, päiväkoteja, terveysasemia, liike- ja toimitiloja. Vastaavana työnjohtajana vastaat tehtaan ja asennuskohteiden operatiivisesta johtamisesta, päivittäisestä työnsuunnittelusta ja projektien suunnitelmallisesta etenemisestä. Huolehdit työturvallisuudesta ja toimit tehtaan tuotantotyöntekijöiden lähiesimiehenä. Teet projektien hankinnat, raportoinnit sekä toimit asiakasrajapinnassa.

Työssäsi tarvitset:

-rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa

-riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana vaativissakin kohteissa

-organisointitaitoa, tekemisen meininkiä, taloudellista ajattelutapaa, tietoteknistä osaamista

-halua rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää menetelmää työssäsi eteenpäin

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kokopäivätyön uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä tiimiämme ja tunnet itsesi kotoisaksi erilaisten sidosryhmien kanssa toimiessa.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme, hae heti! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@teijotalot.fi. Lisäkysymyksiä voit esittää Villelle p. 044-7217105 tai ville.karjalainen@teijotalot.fi.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi