Vastaava työnjohtaja kerrostalotyömaalle

Rakennusliike Somero Oy
Sijainti Ylivieska
Päivämäärät Julkaistu 18.8.2017 Hae viimeistään 23.8.2017

Rakennusliike Somero Oy on rakentamisen pitkäaikainen ammattilainen. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1960. Toimialueemme käsittää lähes koko Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan.

Asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, teollisuuslaitokset, rakennuttajayhtiöt, talo- ja kiinteistöyhtiöt sekä yksityiset tahot. Toimialamme kattaa pääasiassa liike- ja teollisuusrakentamista, julkista rakentamista, asuntotuotantoa, saneerausta ja peruskorjausta sekä myös omaa asuntotuotantoa. Olemme panostaneet rakennuskaluston hankinnassa myös erityiskohteiden rakentamiseen.

Yrityksemme työllistää yli 60 rakennusalan ammattilaista.

Haemme kokenutta vastaavaa työnjohtajaa Ylivieskassa alkavalle kerrostalotyömaalle

Oletko etsimämme henkilö?

Sinulla on rakennusmestarin tai insinöörin koulutus. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, omaat asiakaskeskeisen työskentelytavan, sinulla on halua kehittää toimintoja sekä kehittyä työssäsi.

Pääasialliset työtehtävät ovat mm.:

– päivittäinen työjohto

– aikataulujen ja työjärjestyksen suunnittelu

– työmaan turvallisuudesta ja rakentamisen laadusta huolehtiminen

Kiinnostuitko? Tule meille töihin – tarjoamme sinulle itsenäisen työn, ja pääset myös vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Tarvittaessa on mahdollisuus asuntoon. Hakemukset palkkatoivomuksineen 23.8.2017 mennessä sähköpostitse: vesa.somero@rakennusliikesomero.com tai postitse osoitteella: Rakennusliike Somero Oy, Haikolantie 12 A 12, 85410 SIEVI

www.rakennusliikesomero.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi