Avoimet työpaikat VR Track Oy Helsinki, Kouvola, Oulu, Tampere, Turku Julkaistu Haku päättyy

Väylä- ja aluesuunnittelun ryhmäpäällikkö, väylä- ja aluesuunnittelun projektipäälliköitä, tie-, katu- ja aluesuunnittelijoita, tie- ja katuliikenteen suunnittelijoita, kaupunkiympäristön suunnittelijoita, vesihuoltosuunnittelijoita

Haemme työkavereiksemme
päälliköitä ja suunnittelijoita

• Väylä- ja aluesuunnittelun ryhmäpäällikkö
• Väylä- ja aluesuunnittelun projektipäälliköitä
• Tie-, katu- ja aluesuunnittelijoita
• Tie- ja katuliikenteen suunnittelijoita
• Kaupunkiympäristön suunnittelijoita
• Vesihuoltosuunnittelijoita

Menestyt tehtävässäsi kun sinulla on työhön sopiva koulutus, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä valmius matkustaa. Sujuva englannin ja ruotsin kielen taito on työssäsi eduksi.
Toiveidesi mukaan työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, Kouvolassa, Oulussa, Tampereella tai Turussa.

Katso lisätietoja tehtävistä ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.7. mennessä osoitteessa www.vrgroup.fi/rekry

VR Track on infrasuunnitteluun ja radanpidon rakentamis- ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut älykkäiden ja vaativien järjestelmien osaaja. www.vrtrack.fi

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys.

”Tukenasi on osaava organisaatio ja mukavat työkaverit. ” Suunnittelija, VR Track

VR Track Oy

VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys. Olemme myös merkittävä rautatiemateriaalien toimittaja. Alan edelläkävijänä panostamme ketterään sekä uudistuvaan toimintaan.

Asiakkaitamme ovat valtion ja kuntien toimijat sekä muun muassa satamat ja teollisuusyritykset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa kehittämässä hankkeita aktiivisesti entistä tuottavampaan ja laadukkaampaan suuntaan. Tehokas allianssi onkin parhaimmillaan esimerkki joustavasta yhteistoimintaan perustuvasta tekemisestä.

Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa infran suunnittelijana sekä rautateiden rakentajana ja kunnossapitäjänä. Parhaillaan yhtiöissämme työskentelee runsaat 1700 infrahankkeiden elinkaaren eri vaiheissa toimivaa ammattilaista. Vuonna 2016 VR Trackin liikevaihto tytäryhtiöineen oli 299 miljoonaa euroa.

Rakennuslehden pääuutisia