Yksikön päällikkö ja työmaavalvoja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2018 Hae viimeistään 8.3.2018

Kaupunkiympäristö
helsinkirekry.fi

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Asuntotuotantopalvelu vastaa kaupungin oman asuntotuotannon rakennuttamisesta ja peruskorjauksesta. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Yksikön päällikkö
Etsimme osaavaan joukkoomme myynti- ja markkinointiyksikön päällikköä vastaamaan muun muassa asumisoikeus- ja Hitas-hankkeiden myynnistä ja markkinoinnista sekä asiakassuhteista ja toimimaan yksikön esimiestehtävissä. (Työavain 6-70-18)

Työmaavalvoja
Haemme kahta rakennusalan asiantuntijaa vastaamaan uudis- ja peruskorjauskohteidemme rakentamisen laadusta sekä valvomaan työmaita ja niiden työturvallisuutta. (Työavain 6-71-18)

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen mielenkiintoisten työtehtävien parissa monialaisessa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi 8.3.2018 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi