Kokeile kuukausi maksutta

VVO kasvatti liikevaihtoaan ja paransi tulostaan

VVO:n liikevaihto kasvoi huhti-kesäkuussa 3,6 prosenttia 92,3 miljoonaan euroon. Liikevaihtoa kasvatti vuokraustoiminnan tuottojen kasvu.

VVO:n liikevaihto kasvoi huhti-kesäkuussa 3,6 prosenttia 92,3 miljoonaan euroon. Liikevaihtoa kasvatti vuokraustoiminnan tuottojen kasvu.

Tulos ennen veroja yli tuplaantui 64,1 miljoonaan euroon. Se perustuu sijoituskiinteistöjen käyvän arvon muutokseen, hyvään taloudelliseen vuokrausasteeseen, ylläpitokulujen hallintaan ja alhaisiin rahoituskuluihin. Tulokseen sisältyy 21,2 miljoonan euron nettovoitto käypään arvoon arvostamisesta.

”VVO-konsernin liikevaihto- ja tuloskehitys sekä nettovuokratuoton kehitys jatkuivat hyvänä katsauskaudella. Jatkamme investointeja ja kasvatamme asuntotarjonnan määrää Suomen kasvukeskuksissa. Tavoitteenamme on vuosittain aloittaa vähintään 1 000 uuden asunnon rakentaminen sekä kasvattaa asuntomäärää myös vanhan asuntokannan hankintojen avulla”, toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

VVO-konserni odottaa taloudellisen vuokrausasteen odotetaan pysyvän hyvällä tasolla myös jatkossa, kun vuokra-asuntojen kysynnän jatkuu edelleen vakaana. Yhtiö odottaa myös nettovuokratuottojen kasvavan.

Konserni investoi tammi-kesäkuussa 115 miljoonaa euroa uudisrakentamiseen, vanhan asuntokannan ostoihin ja peruskorjaukseen. Investoinnit jatkuvat aktiivisina.

VVO:n omistuksessa oli 40 674 vuokra-asuntoa kesäkuun lopussa. Konsernilla oli rakenteilla katsauskauden päättyessä 1 385 vuokra-asuntoa. Viime vuonna vastaava luku oli 919.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VVO kasvatti liikevaihtoaan ja paransi tulostaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat