Lujabetoni panostaa Venäjälle – tavoitteena 5–6 tehdasta 2008

Lujabetoni Oy on tehnyt ensimmäiset betonitoimituksensa kesän aikana yritysostolla hankitulta Kolomyagin valmisbetonitehtaalta, joka sijaitsee Pietarin luoteisosassa. Syksyllä käynnistyy valmistus myös itäisessä Pietarissa Lujabetonin itse rakentamalla Lapinskin valmisbetonitehtaalla Krasnogvardeiskin kaupunginosassa.

Lujabetoni Oy on tehnyt ensimmäiset betonitoimituksensa kesän aikana yritysostolla hankitulta Kolomyagin valmisbetonitehtaalta, joka sijaitsee Pietarin luoteisosassa. Syksyllä käynnistyy valmistus myös itäisessä Pietarissa Lujabetonin itse rakentamalla Lapinskin valmisbetonitehtaalla Krasnogvardeiskin kaupunginosassa.

Lujabetonin toimitusjohtaja Mikko Isotalo sanoo, että yhtiö aikoo jatkossakin kasvaa Venäjällä sekä laajalla uusperustannalla että mahdollisilla yritysostoilla.

”Tavoitteenamme on 5-6 tehdasta vuonna 2008. Haluamme olla pitkällä tähtäyksellä merkittävä markkinapelaaja Luoteis-Venäjällä. Tuotanto saattaa myöhemmin laajentua käsittämään myös tuote- ja elementtivalmistuksen, mutta liikkeelle lähdetään valmisbetonituotannolla”, kertoo Isotalo.

Yrityksen nimi Venäjällä on virallisesti OOO Lujabeton kyrillisillä kirjaimilla kirjoitettuna. Liiketoiminta tehdään kuitenkin Luja-brändin alla. Luja-logon alla käytetään toimialatarkennuksena ”beton”-sanaa kyrillisin kirjaimin kirjoitettuna.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetoni panostaa Venäjälle – tavoitteena 5–6 tehdasta 2008”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat