Ratsastushalli sortui lumen painosta Kotkassa

Ratsastusmaneesi sortui kahdeksan aikaan tiistai-iltana Kotkan Katajasuolla. Kotkan Ratsastajien omistaman pressuhallin katto romahti painavan lumen takia. Onnettomuushetkellä halli oli tyhjillään.

Ratsastusmaneesi sortui kahdeksan aikaan tiistai-iltana Kotkan Katajasuolla. Kotkan Ratsastajien omistaman pressuhallin katto romahti painavan lumen takia. Onnettomuushetkellä halli oli tyhjillään.

Ratsastusseurasta kerrotaan, että hallia tuskin saadaan korjaamalla kuntoon. Pikkumaneesina tunnettu halli on yli 20 vuotta vanha, ja se on ollut ahkerassa käytössä esimerkiksi kilpailujen verryttelualueena. Seuran käyttöön jää toinen isompi maneesi, jossa järjestetään ratsastuskoulun tunnit.

Hallisortumasta säikähtäneenä seura pyysi pelastuslaitosta tarkistamaan myös hevostallin katon kestävyyden. Tarkastuksessa havaittiin, että lumi oli pistänyt tallin kattorakenteet lujille. Ratsastusseuran talkooväki ja pelastuslaitoksen työntekijät lapioivat tiistai-iltana yhteistuumin lunta pois tallin katolta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ratsastushalli sortui lumen painosta Kotkassa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat