Kokeile kuukausi maksutta

Poliisi: Flamingon vesivaurio oli vahinko

Kylpylähotelli Flamingossa Vantaalla sattunut laaja vesivaurio oli vahinko, kertoo Vantaan poliisi. Poliisi on kuulustellut useita 15-vuotiaita poikia. Kuudennen kerroksen sprinklerin rikkoutuminen johtui poikien keskinäisen kilpailun aikana sattuneesta vahingosta.

Kylpylähotelli Flamingossa Vantaalla sattunut laaja vesivaurio oli vahinko, kertoo Vantaan poliisi. Poliisi on kuulustellut useita 15-vuotiaita poikia. Kuudennen kerroksen sprinklerin rikkoutuminen johtui poikien keskinäisen kilpailun aikana sattuneesta vahingosta.

Putkista pääsi ulos 1500-2000 litraa vettä. Kaksi kerrosta tärveltyi pahoin, ja 28 hotellihuonetta jouduttiin tyhjentämään.

Vesivaurio voi aiheuttaa jopa 100000 euron kulut. Vaikka tahallista rikosta ei epäillä, poliisi muistuttaa, ettei vahinko poista korvausvastuuta.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Poliisi: Flamingon vesivaurio oli vahinko”

  1. ”Kylpylähotelli Flamingossa Vantaalla sattunut laaja vesivaurio oli vahinko, kertoo Vantaan poliisi. Poliisi on kuulustellut useita 15-vuotiaita poikia. Kuudennen kerroksen sprinklerin rikkoutuminen johtui poikien keskinäisen kilpailun aikana sattuneesta vahingosta.”

    Jos minäkin kavereiden kanssa aiheuttaisin noin mittavat vahingot, niin totta kai sanoisin sen olleen vahinko. On omituista, että poliisi kiiruhtaa kertomaan, että ”Flamingon vesivaurio oli vahinko”. Vahingosta voidaan puhua vain, jos hotelli järjesti kyseisen kilpailun ja sen yhteydessä tapahtui vahinko. Olikohan jonkun isokenkäisen pojasta tai pojista kysymys?

    Poliisi on ennenkin kertonut ”vahingoista” vastaavissa tai lähes vastaavanlaisissa tapauksissa. Tulee mieleen tapaus, jossa poikaporukka tarkoituksella rikkoi ikkunan, mutta poliisi kiiruhtii kertomaan, mitä pojatkin eli että kysymyksessä oli vahinko. Toisessa tapauksessa nuori mies kertoi, että hän löi vahingossa tajun kankaalle vastaantulleelta, jota ei tuntenut. Ei ollut kuulemma tarkoitus vahingoittaa. Tyttökaverin kanssa oli tullut ”bänät”, alkoa oli tullut otettua ja ensimmäistä, joka tuli vastaan, täytyi huitaista. Tästäkin puhuttiin ”vahinkona”.

    Olisi vaikka kuinka paljon tälläisia esimerkkejä. ”Pojille sattuu”, ”Pojat ovat poikia” ovat usein kuultuja ilmaisuja myös poliisien tai ns. sovittelijoiden suusta uhrille, kun mittaviakin vaurioita tai kärsimyksiä on syntynyt poikien ”leikeissä” tai kun poikaa on ottanut päähän ja on pitänyt rikkoa jotakin tai hakata joku. Uhrien kannalta asiaa ei juurikaan koskaan mietitä. Yleensä uhrit saavat nuolla haavansa ja vakuutusyhtiöt maksaa ”leikeistä” sivullisille aiheutuneet kustannukset.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat