Kokeile kuukausi maksutta

Realia Isännöinti yritysostoksilla Lahden alueella

Asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistuneen Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut lahtelaisen Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n.

Asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistuneen Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut lahtelaisen Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n.

Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy on vuonna 1995 perustettu isännöintialan yritys, jonka toimisto on Lahdessa. Yhtiön asiakkaita ovat pääosin asunto-osakeyhtiöt.

Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy jatkaa toimintaansa omana yhtiönään.

Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa.

”Halusimme löytää yrityksellemme ja liiketoiminnallemme hyvän kodin ja varmistaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun myös jatkossa. Osana Suomen suurinta isännöintialan yritystä voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista asiantuntemusta ja osaamista”, Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n omistajat Markku Jussila ja Tuomo Teurokoski sanovat.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Realia Isännöinti yritysostoksilla Lahden alueella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat