Kokeile kuukausi maksutta

Realia ostaa KJ-Kiinteistöjohdon

Asunto-, kiinteistö- ja toimitilavälitykseen ja kiinteistöhallintaan erikoistunut Realia Management ostaa vuonna 2000 perustetun KJ-Kiinteistöjohto Oy:n.

Asunto-, kiinteistö- ja toimitilavälitykseen ja kiinteistöhallintaan erikoistunut Realia Management ostaa vuonna 2000 perustetun KJ-Kiinteistöjohto Oy:n.

Yrityksestä tulee osa Realia Managementia, mutta KJ-Kiinteistöjohto jatkaa toistaiseksi omana yrityksenään. Yhtiön toimitusjohtajana työskentelee edelleen Sanna Paukku. KJ-Kiinteistöjohto tuottaa kiinteistövarallisuuden, kiinteistökohteiden ja tilapalveluiden johtamispalveluita.

KJ-Kiinteistöjohdon johtamispalvelujen piirissä on noin 900 000 neliömetriä. Yhtiön ovat perustaneet Rakennusosakeyhtiö Hartela ja Tuta-Sijoitus Oy. KJ-Kiinteistöjohdon liikevaihto vuonna 2014 oli noin 4 miljoonaa euroa, ja yrityksen palveluista vastaa noin 25 asiantuntijaa.

”Haluamme laajentaa kiinteistöjohtamisen liiketoimintaamme sekä toimitilaisännöinnin ja -manageerauksen osaamistamme valtakunnallisesti”, Realia Managementin toimitusjohtaja Lea Jokinen sanoo yhtiön tiedotteessa.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Realia ostaa KJ-Kiinteistöjohdon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat