Kokeile kuukausi maksutta

Realia Isännöinti osti Realcon

Realia Isännöinti ostaa Helsingissä ja Vantaalla toimivan Realcon.

Realia Isännöinti ostaa Helsingissä ja Vantaalla toimivan Realcon.

Realco on alun perin vuonna 1984 perustettu isännöintiyritys, jonka toiminta on vuosien aikana laajentunut isännöinnin lisäksi kiinteistönvälitykseen ja kiinteistöjohtamiseen kattaen lähes 300 kiinteistön hallinnan ja kehittämisen.

Realcon liikevaihto vuonna 2014 oli noin 5 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää neljässä toimipisteessä noin 50 henkilöä Helsingissä ja Vantaalla. Realcon johto ja työntekijät jatkavat nykyisissä työtehtävissään ja siirtyvät integraation edetessä yrityskaupan myötä Realia Isännöintiin, Realia Managementiin tai Huoneistokeskukseen vanhoina työntekijöinä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Realia Isännöinti osti Realcon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat