Liikesivistysrahastoon kuuluva Oskari Vilamon rahasto on palkinnut tänä vuonna  kolme väitöskirjaa sekä kahdeksan diplomityötä.

Oskari Vilamon rahasto palkitsi jälleen väitöskirjoja ja diplomitöitä

Liikesivistysrahastoon kuuluva Oskari Vilamon rahasto on palkinnut tänä vuonna  kolme väitöskirjaa sekä kahdeksan diplomityötä.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tämänvuotiset väitöskirjapalkinnot on myönnetty tekniikan tohtori Marco D´Ignaziolle Tampereen teknillisestä yliopistosta, sekä teknikan tohtori Henri Haimille ja tekniikan tohtori Kaisa Västilälle Aalto-yliopistosta.

Väitöskirjapalkinto on määrältään 3 500 euroa.

Rahaston diplomityöpalkinnot on myönnetty DI Tuomas Alapietille, DI Kalle Aromaalle ja DI Kati Blombergille Aalto-yliopistosta, arkkitehti Elina Jaaralle Oulun yliopistosta, arkkitehti Hanna Jahkoselle, DI Martyna Kainulaiselle, arkkitehti Robin Landsdorffille ja DI Monica Löfmanille Aalto-yliopistosta.

Diplomityöpalkinto on määrältään 2 000 euroa.

Talousneuvos Oskari Vilamon nimeä kantavan rahaston tarkoituksena on edistää rakentamisen korkeampaa tutkimusta. Lemminkäinen perusti rahaston vuonna 1985 ja nimesi sen yhtiön historian keskeisen hahmon Vilamon mukaan. Rahasto on myöntänyt opinnäytepalkintoja vuodesta 1993 lähtien

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oskari Vilamon rahasto palkitsi jälleen väitöskirjoja ja diplomitöitä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi