Tampereen Kotilinnasäätiön tonttikauppajärjestelyt ovat johtaneet rikostutkintaan.

Yle: Kotilinnasäätiön tonttikaupasta käynnistyi rikostutkinta

Tampereen Kotilinnasäätiön tonttikauppajärjestelyt ovat johtaneet rikostutkintaan.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Poliisin mukaan esitutkinta koskee Muotialantien tonttia, jonka Tampereen kaupunki vuokrasi Kotilinnasäätiölle. Tämä puolestaan myi saamansa vuokraoikeuden rakennusyhtiö Lehto Groupille ilman kaupungin lupaa.

Tampereen kaupungin sisäinen tarkastus kiinnitti asiaan äskettäin huomiota ja suositteli sopimussakon vaatimista Kotilinnasäätiöltä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Yle: Kotilinnasäätiön tonttikaupasta käynnistyi rikostutkinta”

  1. Näitä vastaavia kauppoja löytyy Lehdon historiasta useampia eri kaupungeissa. Ihme, kun toimintaa ei ole puututtu aikaisemmin.

  2. Ei kai ole ostajan vika, jos myyjä myy? Tuskin tässä mitään uskonnollista kytköstä on ottaen huomioon Kotilinnasäätiön johdon. Eiväthän he ole millään lailla uskonnollisia. Lehto Groupista olen Paronin kanssa yhtä mieltä. Rikosta en asiassa tunnista; vain taloudelliset sanktiot 1,8milj€, joilla niilläkään ei ole mitään merkitystä: toisella puolella kaupunki on saamassa 1,8milj, toisella puolella säätiö maksamassa 1,8milj. Jos säätiöltä joskus loppuu varat, kaupungin on täytettävä kassa. Ei tuhansia vanhuksia noin vaan tehdä asunnottomiksi.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi