NCC myy Keilaniemi Next -toimistotalon Warburg-HIH Investille

Espoon Keilaniemessä sijaitsevasta toimitilasta tulee Fiskars Groupin pääkonttori sen valmistuttua loppuvuodesta 2021.

Fiskars Groupin pääkonttori muuttaa NCC:n kehittämään toimitilakohteeseen Keilaniemeen alkuvuonna 2022. Kuva: NCC

NCC on myynyt Espoon Keilaniemessä sijaitsevan Next-toimistotalon. Kiinteistön ostaa saksalainen Warburg-HIH Invest Real Estatelle. Kiinteistöstä tulee Fiskars Groupin pääkonttori sen valmistuttua loppuvuodesta 2021.

Toimitiloja on noin 10 000 kerrosneliötä yhteensä yhdeksässä kerroksessa.

Kauppa toteutetaan yritysmyyntinä ja sen odotetaan vaikuttavan positiivisesti NCC Property Development -liiketoiminta-alueen tulokseen vuoden 2021 neljännellä kvartaalilla. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Keilaniemi Next toteutetaan kestävän kehityksen mukaisesti, tavoitteena kansainvälisen BREEAM-ympäristöluokituksen Excellent-taso. Rakennukselle lasketaan hiilijalanjälki ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota muun muassa tilojen muuntojoustavuuteen, käyttäjien hyvinvointiin, materiaali- ja energiatehokkuuteen sekä ilmastonmuutoksesta rakennettuun ympäristöön tuleviin vaikutuksiin.

Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto SARC.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC myy Keilaniemi Next -toimistotalon Warburg-HIH Investille”

Jätä kommentti