Ruotsinkielistä LVI-insinöörikoulutusta Raaseporiin – Novia aloittaa ensi syksynä

Kaksitoista alan yritystä ja kaksi säätiötä ovat lahjoittaneet yhteensä lähes 500 000 euroa Novialle uuden koulutuksen käynnistämiseen.

 

Uuden LVI-suuntautumisen myötä Novia lisää Raaseporin rakennusinsinöörikoulutuksensa aloituspaikkamäärää 20:stä 30:een. 

Novia ammattikorkeakoulun Raaseporissa tuo ensi syksynä pientä helpotusta LVI-alan osaajapulaan.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriopiskelijat Raaseporissa ovat tähän saakka suuntautuneet rakennesuunnitteluun. Ensi vuonna opintonsa aloittavat saavat toisen opintovuoden aikana valita suuntautumisekseen joko LVI-suunnittelun tai rakennesuunnitteluun.

Uuden LVI-suuntautumisen myötä Novia lisää Raaseporin rakennusinsinöörikoulutuksensa aloituspaikkamäärää 20:stä 30:een.

Kouluksen siirron on mahdollistanut toimialan yritysten vahva tuki. Kaksitoista alan yritystä ja kaksi säätiötä ovat lahjoittaneet yhteensä lähes 500 000 euroa Novialle uuden koulutuksen käynnistämiseen.

Suurimmat lahjoittajat ovat Granlund, Ramboll Finland, Raseborgs Energi, K.V.Lindholms stiftelse ja Sitowise sekä Rakennusmestarien säätiö. Merkittäviä lahjoituksia ovat antaneet myös Systemair, Halton Group, Nibe Energy Systems, Roth Finland  sekä Enervent Zehnder ja Andelsbanken Raseborg.

Juttua korjattu 16.10 klo 15.10. Toisin kuin jutussa alunperin mainittiin Arcadan LVI-insinöörikoulutus jatkuu toistaiseksi eikä päätöstä lopettamisesta ole tehty. Lisäksi koulutus on vain lisäys Novian nykyiseen tarjontaan.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruotsinkielistä LVI-insinöörikoulutusta Raaseporiin – Novia aloittaa ensi syksynä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat