Kokeile kuukausi maksutta

Ahlströmien sijoitusyhtiö ostaa neljänneksen Avain Yhtiöistä

Ahlström Capital täydentää sijoitussalkkuaan asunnoilla.

Sijoitusyhtiö Ahlström Capitalin tytäryhtiö A. Ahlström Kiinteistöt Oy tulee Avain Yhtiöiden omistajaksi noin 25 prosentin osuudella. Loppuosa omistuksesta säilyy yhtiön nykyisten osakkaiden hallussa.

Ahlström Capital on perheomisteinen yritys, jonka sijoitustoiminta keskittyy teollisuusyrityksiin, kiinteistöihin ja metsään. Tytäryhtiö A. Alhström Kiinteistöt Oy hallinnoi sen kiinteistö- ja metsäomistuksia.

”Pitkäaikaisena sijoittajana näemme, että asunnot täydentävät ja hajauttavat kiinteistösalkkuamme, joka tällä hetkellä koostuu toimitila – ja metsäsijoituksista. Avain Yhtiöt on kymmenen vuoden historian aikana osoittanut, että heidän kehittämänsä liiketoimintamalli pystyy tuottamaan asuntoja kustannustehokkaasti. Olemme tyytyväisiä päästessämme mukaan kehittämään yhtiötä jatkossa yhdessä”, sanoo A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Peter Ahlström.

Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 9 000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 000 asuntoa.

”Taseen vahvistaminen mahdollistaa Avain Yhtiöiden strategian mukaisen uudiskohteiden tuotantomäärän toteuttamisen jatkossakin ja edesauttaa erityisesti rahoituksen saamista sekä tonttihankintoja”, toteaa Avain Yhtiöiden toimitusjohtaja Perttu Liukku tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ahlströmien sijoitusyhtiö ostaa neljänneksen Avain Yhtiöistä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat