Kokeile kuukausi maksutta

Konkurssiin menneen Tambestin tarina saa jatkoa

Laadukkaan lasin jalostaminen Forssassa jatkuu, kun Teräselementti ottaa yrityksen toiminnot haltuunsa.

Kuvassa Loimaalla rakenteilla oleva uusi tehdaslaajennus hitsaus- ja tuotantoautomaatiovalmistaja Pemamek oy:lle, jonka keskeiset rakenteet toimittaa Teräselementti oy.

Kotimaisen lasi- ja terästuotteita valmistavan Tambest Glass Solutions Oy:n toimintaa jatketaan uudella nimellä ja uudella omistuspohjalla. Laadukasta lasin jalostusta Forssassa jatkavan uuden yhtiön pääosakkaana toimii yhteinen omistajataho perinteikkään Teräselementti Oy:n kanssa.

Forssassa toiminut, vuonna 1984 perustettu Tambest Glass Solutions on ollut tunnettu luotettavista tasomaisista turvalasituotteistaan sekä erityislaatuisesta lasintaivutusosaamisestaan. Yhtiön suurimpia urakoita on viime vuosina ollut Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalien lasiseinien sekä teräs- ja lasikaiteiden toteutus.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Konkurssiin menneen Tambestin tarina saa jatkoa”

Viimeisimmät näkökulmat