Kokeile kuukausi maksutta

KHO:n toimitilat eivät päästäneet talotekniikka-asentajia helpolla – ”Täällä on valtavat putkistomäärät survottu tosi pieniin tiloihin ja kuiluihin”

Täysin eri aikakausia edustavat kaksi KHO:n rakennusta perusparannetaan hankkeessa, joka on etenkin talotekniikka-asennusten osalta vaativa. Yllätyksenä tuli kreosoottimuuraus maanalaisissa tiloissa. Linoleumilattioihin liittyy erityinen seuranta.

Waldemar Aspelinin suunnittelema Fabianinkadulla, Kasarmitorin laidalla sijaitseva rakennus edustaa uusrenessanssia. Kuva: Liisa Takala

Korkeimman hallinto-oikeuden toimitilat Helsingin Kasarmitorin kupeessa muodostuvat vuosina 1902 ja 1952 valmistuneista rakennuksista. Niihin tehdään mittavaa perusparannusta. "Oikeastaan tässä oli suunnittelijoilla suunniteltavana ja Lujatalolla nyt rakennettavana kaksi ihan erilaista kohdetta samassa hankkeessa, koska ne ovat niin erityyppisiä", tilaaja Senaatti-kiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Maarit Liukko sanoo.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KHO:n toimitilat eivät päästäneet talotekniikka-asentajia helpolla – ”Täällä on valtavat putkistomäärät survottu tosi pieniin tiloihin ja kuiluihin””

Viimeisimmät näkökulmat