Aluepäällikkö

Saint-Gobain Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2018 Hae viimeistään 3.4.2018

Weber on johtava mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien valmistaja ja edelläkävijä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa teollisuudessa. Weber tarjoaa tunnettuja, ammattilaisten arvostamia Kahi- ja Vetonit-tuotteita sekä niihin perustuvia kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen moninaisiin tarpeisiin. Lisätietoja Weberistä ja toiminnastamme www.fi .weber.

Haemme Weber-liiketoimintayksikköömme Pitäjänmäelle
ALUEPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan kaupan, rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden asiakkuuksista Uudenmaan alueella. Tehtäviisi kuuluu niin uusasiakashankinta kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen.

Odotamme sinulta:

• Vahvaa myynnillistä kokemusta ja näyttöä onnistumisista
• Osaamista asiakkuuksien kokonaishallinnasta
• Hyvää neuvottelutaitoa
• Halua työskennellä pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti
• Erinomaisia yhteistyötaitoja sisäisessä ja ulkoisessa toiminnassa
• Hyvää käsitystä rakentamisen jakelusta ja rautakauppatoimialasta
• Englannin kielen taitoa

Olet persoonana aikaansaava tiimipelaaja ja hyvä tyyppi. Olet tottunut työskentelemään paineen alla ja suhtaudut myyntiin aina intohimoisesti. Haluat saavuttaa Sinulle asetetut tavoitteet, mutta ennen kaikkea muistat, että asiakas on aina kaiken tekemisen ytimessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat menestyksesi tueksi vankan asiantuntemuksemme sekä oppimiseen ja kehittymiseen panostavan yrityskulttuurin
Lisätietoja tehtävistä antaa 23.-30.3. myyntijohtaja Kim Nylund, puh. 040 530 3355 sekä muuna aikana myyntipäällikkö Kai Kolehmainen, puh. 040 833 5782.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 3.4.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostiin otsikoksi aluepäällikkö. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2018.

Saint-Gobain Finland Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Tärkeitä arvojamme ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi