Assistentti

ArkVisio Oy
Päivämäärät Julkaistu 15.11.2019 Hae viimeistään 12.12.2019

Haemme assistenttia kuntotarkastusten avustaviin tehtäviin. Pääset työskentelemään kuntotarkastajien kanssa ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja erikoistua rakennusteknisiin kuntotutkimuksiin.

Työtehtävä

Työtehtäviisi kuuluvat kuntotarkastajien apuna osallistua kuntotarkastusten ja kosteusmittausten tekemiseen ja avustaa kuntotarkastusraporttien laadinnassa sekä asiakaspalvelussa. Työssäsi saat monipuolisesti tehdä  töitä  toimistolla ja kentällä asiakasrajapinnassa.

Etsimällämme henkilöllä on 

Etsimme tehtävään tavoitteellista henkilöä, jolla on halu ja kyky oppia ja kehittyä. Persoonaltasi olet huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työntekijänä tunnet vastuusi ja haluat olla luottamuksen arvoinen.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, sujuva suullinen ja kirjallinen viestintätaito sekä laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa. Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta tarjoamme erinomaisen perehdytyksen työhön, joten aikaisempaa kokemusta rakennustutkimuksesta ei välttämättä tarvitse olla.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään kykysi sekä kehittymään asiantuntijaksi. Lisäksi saat joustavat työajat, kannustavan työyhteisön ja erinomaiset työterveyspalvelut sekä terveysvakuutuksen. Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa ArkVision toimitusjohtaja Jukka Laamanen, puh. +358 40 084 9395 https://www.arkvisio.eu/

Kiinnostuitko? Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen otsikolla ”Assistentti” viimeistään 12.12.2019 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessiin ja hakuun  liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Calmen HR-palveluihin, seniorkonsultti Salme Kortelaiseen, Puh. 044 507 5523. https://www.calmen.fi/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi