Avoimet työpaikat Rudus Oy Kymenlaakso Julkaistu Haku päättyy

Myyntipäällikkö

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja… Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 348 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Myyntipäällikkö

Haemme Kymenlaakson alueelle myyntipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tehtäviisi kuuluvat kiviainesten ja valmisbetonin myynti sekä sopimusneuvottelut ja asiakkuuksien hoito. Myyntipäällikkönä osallistut aktiivisesti alueyksikön myyntityön kehittämiseen ja toimit osana myyntijohtajalle raportoivaa myyntitiimiä.

Tehtävä edellyttää rakennusalan ja/tai kaupallisen alan koulutusta, hyvää englannin kielen taitoa ja kykyä toimia itsenäisesti. Toivomme etsimältämme henkilöltä kokemusta
toimialalta tai myyntityöstä, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä ja halua omaksua uusia asioita.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sekä kokeneen ja osaavan organisaation tuen kansainvälisessä, kehittyvässä yhtiössä sekä mahdollisuuden tulevaisuuden urakehitykseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Toni Räisänen, puh. 020 447 6004 sekä aluejohtaja Kimmo Puolakka, puh. 020 447 5206 tai etunimi.sukunimi@rudus.fi.

Hae tehtävää 14.5.2017 mennessä osoitteessa www.rudus.fi/rekry.

www.rudus.fi

Rakennuslehden pääuutisia