Avoimet työpaikat Fescon Oy Länsi-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Myyntipäällikkö

Haemme nyt Länsi-Suomen myyntialueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

jälleenmyyjä- ja urakoitsijamyyntiin

Mitä tarjoamme?
Saat hoitaaksesi haasteellisen ja tulosvastuullisen tehtävän rakennusalan, myynnin ja asiakaspalvelun parissa kuivatuoteteknologian kotimaisessa kärkiyrityksessä. Pääset työskentelemään tavoitteelliseen organisaatioon, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.

Tuotemerkkimme on vahva ja tunnettu, sisältäen paljon kasvavia tuoteryhmiä. Myyntipäällikön rooli on keskeinen, sillä vastuullasi on merkittävän myyntibudjetin lisäksi huomattavia asiakkuussuhteita rautakauppojen ja urakoitsijoiden puolella.

Mitä odotamme?
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi rakennusalan koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta rakennusalalta. Kokemus rakennustuotteiden myynnistä ja työmailta luo erityisen hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle.

Työtehtävä edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme sinun viihtyvän oma-aloitteisessa ja liikkuvassa roolissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä tehdä tiivistä yhteistyötä niin asiakkaidemme kuin oman organisaatiomme työntekijöidenkin kanssa.

Lisätiedot ja hakeminen
Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Fesconin myyntijohtaja Heikki Rämön tavoitat, puh. 040 5680 687 ke 7.2. klo 10-12 ja to 15.2. klo 12-14 sekä Personnelin konsultti Jouni Valtimo, puh. 044 254 5929 vastaa kysymyksiin 5.2. – 9.2.

Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.2.2018 mennessä www.personnel.fi / Avoimet työpaikat. Liitäthän hakemuksesi yhteyteen ansioluettelon ja palkkatoiveen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Fescon Oy

Fescon Oy on suomalainen Luja-yhtiöihin kuuluva yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi kuivatuotteita rakennusteollisuudelle ja jälleenmyyjille. Päätuotteita ovat kuivabetonit, muuraus- ja rappauslaastit, tasoite- ja laatoitustuotteet, julkisivupinnoitteet sekä hiekat. Fesconin tuotantolaitokset sijaitsevat Hausjärvellä, Haukiputaalla, Raahessa ja Harjavallassa. Pääkonttori on Hyvinkäällä. Fesconin liikevaihto vuonna 2017 oli 23,3 milj.€ ja henkilöstön määrä 65. Lue lisää kotisivuiltamme: www.fescon.fi

Rakennuslehden pääuutisia