PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ, TYÖNJOHTAJIA, TYÖMAAINSINÖÖREJÄ JA TARJOUSLASKIJA

Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 22.3.2017 Hae viimeistään 7.4.2017

Haemme kasvavaan joukkoomme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ, TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ, TYÖNJOHTAJIA, TYÖMAAINSINÖÖREJÄ JA TARJOUSLASKIJAA

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä pääasiassa pääkaupunkiseudulla, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseen.

Projektipäällikkö

Etsimme ammattitaitoista projektipäällikköä monipuolisiin maa- ja betonirakentamisen tehtäviin. Vastuualueenasi on yhden tai useamman projektin kokonaisvaltainen hallinta yhdessä työmaapäälliköiden ja muiden työmaatoimihenkilöiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat projektien tuloksellisesta laadukkaasta läpiviennistä, huomioiden asiakkaiden tarpeet.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, esimerkiksi insinöörin, rakennusmestarin tai teknikon tutkinto sekä useamman vuoden kokemus maa- ja/tai betonirakentamisesta. Olet oma-aloitteinen, ihmisten kanssa toimeentuleva sekä kykenet vastaamaan nykyrakentamisen haasteisiin.

Työmaapäällikkö

Työmaapäällikkönä toimit työmaasi vastaavana työnjohtajana johtaen tuotantoa itsenäisesti, kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Työmaalla toimit muiden työmaatoimihenkilöiden esimiehenä. Arvostamme oma-aloitteista, asiakasläheistä ja tiimityöskentelyn osaavaa asennetta.

Odotamme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi insinöörin, rakennusmestarin tai teknikon tutkintoa sekä useamman vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä maa- ja/tai betonirakentamisessa.

Työmaainsinööri

Työmaainsinöörin toimenkuvaan kuuluu muun muassa työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta. Lisäksi työmaainsinööri tekee hankkeesta riippuen yhteistyötä työmaapäällikön kanssa hankinta, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelussa ja valvonnassa. Voit olla jo kokeneempi tai vasta urasi alkuvaiheilla oleva rakentaja.

Työnjohtaja

Työnjohtajan toimenkuvaan kuuluu työmaan päivittäinen työnjohto työmaapäällikön ohjeistuksessa. Haemme työnjohtajiksi kehityskykyisiä henkilöitä ja voit olla jo kokeneempi tai vasta urasi alkuvaiheilla oleva rakentaja.

Tarjouslaskija

Etsimme vahvistusta tarjouslaskentaamme. Infraurakoiden tarjouslaskijana tehtäviisi kuuluu tarjottavien kohteiden määrälaskenta, ennakkotarjousten pyytäminen ja urakoiden hinnoittelu. Laadit tarjoukset yhteistyössä teknisen johtajan kanssa ja osallistut urakoiden käynnistämiseen. Haluat tehdä työsi huolellisesti ja toimit mielelläsi itsenäisesti. Tukenasi on kokenut ja mukava tiimi. Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja olet kiinnostunut infra-alasta.

Lisätietoja Projektipäällikön, työmaapäällikön, työmaainsinöörin ja työnjohtajan tehtävistä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tuotantojohtaja Mikko Iso-Markku (040 5505577)

Hakemukset palkkatoiveineen 7.4.2017 mennessä osoitteeseen mikko.iso-markku@pohjolarakennus.fi

Lisätietoja Tarjouslaskijan tehtävästä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tekninen johtaja Arto Mäkinen (040 5655 345)

Hakemukset palkkatoiveineen 7.4.2017 mennessä osoitteeseen arto.makinen@pohjolarakennus.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi