Rakenne- ja elementtisuunnittelijoita

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2018 Hae viimeistään 18.5.2018

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Turun T3 sairaala, Turun Uusi AMK Kampus sekä Turun Palloiluhalli. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Haemme Turkuun
RAKENNE- JA ELEMENTTISUUNNITTELIJOITA

monipuolisiin suunnittelutehtäviin, joita voimme räätälöidä kiinnostuksesi mukaan joko asuin-, toimitila-, teollisuus- tai liikerakennuskohteisiin.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen:
• Vastuullinen asenne
• Tiimityöskentelytaidot
• Hyvä suomen kielen taito
• Rakennusalan korkeakoulutasoinen tai vastaava tutkinto

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävistä:
Mikko Sirén, p. 0400 737 087 tai mikko.siren@sweco.fi

Hakuaika päättyy 18.5.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi kotisivujemme lomakkeella. Olethan nopea, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi