Rakennussuunnittelija ja rakennuspiirtäjä

Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 14.2.2020 Hae viimeistään 24.2.2020

Me lainaamme oikeita rakennuksia.Lainaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco -rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuus, valtionyhtiöt ja liikelaitokset sekä yritykset. Parmacolaisia on yli 200 ja kasvamme sekä Suomessa että Ruotsissa. Kasvusta johtuen tarvitsemme lisää asiantuntijoita:

Rakennesuunnittelija (useita paikkakuntia)
osaksi teknistä suunnittelijajoukkoamme. Tehtävääsi kuuluu kohteiden rakennesuunnitelmien tekeminen, vastuullisena rakennesuunnittelijana toimiminen, viranomaistyöskentely, suunnitelmien tarkastus ja ohjeistus.
Sinulla on tehtävään sopiva rakennusinsinöörin tai DI:n koulutus sekä muutaman vuoden kokemus puu-, teräs- ja perustusrakenteiden rakennesuunnittelusta, yhteistyöstä lupaviranomaisten kanssa ja vastuullisena rakennesuunnittelijana toimimisesta.

Rakennussuunnittelija (Tampere)
rakennussuunnittelutiimimme jäseneksi. Tehtävääsi kuuluu toimiminen kohteidemme pääsuunnittelijana ja vastuullisena suunnittelijana. Toimit kiinteässä yhteistyössä myynnin, tila- ja kalustohallinnan sekä tuotannon kanssa. Olet jo myynti- ja markkinointivaiheessa mukana tukemassa asiakasta esittämilläsi ratkaisuvaihtoehdoilla.
Sinulla on tehtävään soveltuva arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutus sekä muutaman vuoden kokemus rakennussuunnittelusta, yhteistyöstä rakennuslupaviranomaisten kanssa ja pääsuunnittelijana toimimisesta.

Rakennuspiirtäjää (Tampere)
rakennussuunnittelutiimimme jäseneksi. Tehtävääsi kuuluu kohteidemme tarjous- ja työpiirustusten laatiminen yhteistyössä suunnittelijoidemme kanssa. Projekteissamme olet tärkeä osa prosessiorganisaatiotamme ja tuot asiantuntevan panoksesi toteutusvaiheeseen.
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden kokemus rakennussuunnittelusta.

Katso tarkemmat kuvaukset ja lisätietoja tehtävistä täälä.  Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si    24.2.2020 mennessä StaffPoint- sivuston kautta.  Huomaa, että käsittelemme kiinnostuneiden hakijoiden tietoja jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi