Rakennuttaja-asiamiestä tai rakennuttaja-assistenttia, kahta talotekniikka-asiantuntijaa

Sijainti Suomi
Päivämäärät Julkaistu 31.3.2017 Hae viimeistään 30.4.2017

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,9 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Haemme

RAKENNUTTAJA-ASIAMIESTÄ TAI
RAKENNUTTAJA-ASSISTENTTIA

uudisasuntokohteidemme yhtiöhallinnollisiin tehtäviin.
Olet kokenut rakennuttaja-asiamies, jolla on tehtävään sopiva koulutus ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Rakennuttaja-assistentti on esimerkiksi rahoitus-, vakuutus- tai kiinteistöalalla toiminut henkilö, joka on innokas oppimaan uutta ja laajentamaan osaamistaan rakennuttamisen puolelle.
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi energistä, tavoitteellista, itsenäistä ja tarkkaa työskentelytapaa. Sinulla on taito hallita samanaikaisesti useita kokonaisuuksia ja tiimipelaajan asenteella selviydyt haastavistakin projekteista.

KAHTA TALOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat urakka-, asunto- ja toimitilaliiketoiminnan tukeminen. Osallistut valtakunnallisesti Peabin eri liiketoimintayksiköiden suunnittelunohjauksen, laskennan ja hankinnan tukemiseen sekä työmaiden tukitoimintoihin. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat suunnittelunohjaajien ja tuotanto-organisaatioiden koulutukseen osallistuminen. Tarkempi toimenkuva muodostuu valittavien henkilöiden kokemuksen ja kykyjen mukaan.
Olet aikaansaava, yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen. Tapasi työskennellä on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kaikissa tehtävissä työpiste voi olla jokin Peabin kahdeksasta aluetoimistosta.

Lisätietoja tehtävistä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, puh. 050 570 3680.
Hakemukset palkkatoiveineen 30.4.2017 mennessä osoitteessa www.experis.fi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen. peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi