Kokeile kuukausi maksutta

Siltatyönjohtaja Kt68-perusparannushankkeelle

Skanska
Sijainti Pedersören kunta
Päivämäärät Julkaistu 8.12.2021 Hae viimeistään 19.12.2021

Haemme siltatyönjohtajaa Kt68-parannushankkeelle Pedersöreen

Skanska Infran väylärakentamisyksikössä toteutamme teitä ja siltoja kustannustehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Meillä on laaja kokemus väylien ja siltojen rakentamisesta, korjaamisesta ja ylläpidosta. Toteutamme esimerkiksi Pedersöressä Kt68-parannushankkeen, jonka osana rakennamme kolme uutta siltaa.

Työnjohtajana johdat Kt68-parannushankkeeseen kuuluvien kolmen sillan rakennustöitä osana projektitiimiä; Työsi hankkeella kattaa Kolpin ratasillan uusimisen, yhden uuden ylikulkusillan ja uuden kevyenliikenteen ylikulkusillan rakentamisen sekä olemassa olevan alikulkusillan jatkon. Huolehdit, että näihin liittyvät työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, laskelmia ja hankintoja. Osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin. Tukenasi on aputyönjohtaja ja muu työmaatiimi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen; Tulevaisuudessa pääset hyödyntämään osaamistasi myös muilla projekteillamme Suomessa.

Työpäällikkö Timo Kujanpää (p. 050 544 7110, timo.kujanpaa@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • osaamista ja kokemusta siltatyönjohdosta
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Katsomme betonointipätevyydet eduksesi, erityisesti vaativien kohteiden. Älä kuitenkaan jätä hakematta vaikkei niitä olisi – keskustellaan siitä miten sinä sopisit tehtävään ja miten voisimme tukea sinua onnistumisiin.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat