Työmaapäällikkö, Työnjohtaja, Työmaainsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.3.2018 Hae viimeistään 3.4.2018

Tule viihtymään kasvavaan perheeseemme, mikäli uuden oppiminen ja alan kehittäminen ovat lähellä sydäntäsi. Haemme perheenjäseniksi

TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ, TYÖNJOHTAJIA ja TYÖMAAINSINÖÖREJÄ

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä pääasiassa pääkaupunkiseudulla, kilpailukykyisen palkan ja kannustavan tulospalkkiojärjestelmän. Perinteisten lounas-, virike- ja puhelinedun lisäksi perheenjäsenistämme pidetään huolta muun muassa lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla, hammashoidolla ja laajalla tapaturmavakuutuksella. Lisänä saat myös mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä pääsyn kasvavaan yritykseen ja sen monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Työmaapäällikkönä toimit työmaasi vastaavana työnjohtajana johtaen tuotantoa itsenäisesti, kustannustehokkaasti, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet täyttäen. Työmaalla toimit muiden työmaatoimihenkilöiden esimiehenä tukenasi projektipäällikkö. Arvostamme oma-aloitteista, asiakasläheistä asennetta.

Työnjohtajana pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja tulet toimeen hankkeen osapuolien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu oman vastuualueesi töiden suunnittelu, aikataulutus ja toteutuksen johtaminen. Voit olla kokeneempi tai urasi alkuvaiheilla oleva rakentaja. Urallaan etenevään pyrkivät toivotamme erittäin tervetulleiksi.

Työmaainsinöörin toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi työmaan ajallinen sekä taloudellinen suunnittelu ja seuranta, sekä lisä- ja muutostöiden laadinta yhteistyössä työmaatiimin kanssa. Lisäksi työmaainsinööri tekee hankkeesta riippuen hankinta, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelua ja valvontaa. Voit olla kokeneempi tai urasi alkuvaiheilla oleva infrarakentaja.

Lisätietoja työmaapäällikön, työmaainsinöörin ja työnjohtajan tehtävistä antaa Pohjola Rakennus Oy Infran tuotantojohtaja Mikko Iso-Markku (040 5505577). Yhteydenotot mielellään arkisin klo 8:00 -9:00.

Hakemukset palkkatoiveineen 3.4.2018 mennessä osoitteeseen pohjola@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Infra · Puh. 020 775 9600 · Televisiokatu 4 · 00240 Helsinki

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi