Avoimet työpaikat Lännen Satamapalvelut Oy Tampere, Lempäälä, Hämeenlinna, Helsinki, Vantaa, Vaasa, Jyväskylä, Kuopio, Kouvola, Oulu Julkaistu Haku päättyy

Työmaapäällikkö / Vastaava työnjohtaja

Haemme työmaapäällikköä / vastaavaa työnjohtajaa rautateiden kunnossapito- ja rakennustyömaille.

Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat Suomen rataverkolla. Tärkein asiakkaamme on Liikennevirasto, mutta teemme myös alihankintatöitä muille radalla toimiville urakoitsijoille. Työtä tehdään joukkueena monitaitoisten ammattilaisten kanssa päivä-, ilta- ja yövuoroissa arkisin ja viikonloppuina. Työhön kuuluu myös matkustamista.

Työmaapäällikkönä / Työnjohtajana vastaat työmaan operatiivisesta johtamisesta ja urakan suunnitelmallisesta etenemisestä. Osallistut tarjouslaskentaan ja hankintoihin. Huolehdit työtehokkuudesta ja turvallisuudesta. Toimit kyseisen työmaan työntekijöiden lähiesimiehenä.

Sinulla on rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja kokemusta vastaavista työmaatehtävistä. Olet jämäkkä tekijä, jolla pysyy ajatus kirkkaana vaihtelevissakin olosuhteissa. Voit olla rata-alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Rautatiealanpätevyydet katsotaan eduksi, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan tarvittaessa.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön ja haastavat työmaat. Ylläpidämme henkilökuntamme pätevyyksiä hankkimalla heille täsmäkoulutusta jatkuvasti.

Ota yhteyttä Toimitusjohtaja Sami Lahtinen, puh. 0400 601 881, sami.lahtinen@satamapalvelu.fi pikimmiten, mutta viimeistään 4.8.2017. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lännen Satamapalvelut Oy

Lännen Satamapalvelu Oy LSP on arvostettu rautateiden päällysrakentaja sekä kunnossapitäjä. Työmme laatu perustuu pätevään ja koulutettuun omaan työnjohtoon, työntekijöihin sekä laajaan erikoiskalustoomme. Meillä on valmiudet suorittaa yleisten sopimusehtojen ja viranomaisvaatimusten mukaista rautateiden päällysrakenneurakointia Suomessa. 20 rata-alan ammattilaisen joukostamme löytyy kaikki vaadittavat pätevyydet raiteilla työskentelyyn, kiskohitsaukseen sekä vaihteiden ja päällysrakenteen kelpoisuuden todentamiseen. Lisätietoja satamapalvelu.fi

Rakennuslehden pääuutisia