Työnjohtaja, työmaapäälliköitä

Sijainti Turun talousalue
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 28.5.2017

Kuntec-konserni on Turun talousalueella toimiva infra-alan palvelukonserni, joka tarjoaa palveluita viherrakentamiseen, kunnossapitoon, kaupunki-, kaukolämpö- ja sähköverkkorakentamiseen, projektinjohtourakointiin sekä korjaamopalveluihin. Konserniin kuuluvat myös kukka- ja puutarhamyymäläpalvelut. Asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, yritykset ja yksityishenkilöt sekä valtio. Turun kaupungin omistaman konsernin palveluksessa työskentelee noin 220 vakituista työntekijää. Lisäksi Kuntec -konserni työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihto oli vuonna 2016 noin 32 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Haemme nyt osaavaan joukkoomme

TYÖNJOHTAJAA SEKÄ TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ

Työnjohtajana toimit viherpalveluissa ja vastaat sopimusten mukaisten toimeksiantojen toteuttamisesta, töiden suunnittelusta ja resurssien tehokkaasta käytöstä. Vastaat tiimisi työn laadusta, kustannuksista, aikatauluista sekä työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Ohjaat ja valvot myös aliurakoitsijoiden toimintaa. Olet työhösi sitoutuva, oma-aloitteinen tiimipelaaja jolla on asiakaslähtöinen ajattelutapa. Sinulla on puutarha-alan tutkinto (puutarhuri, hortonomi) sekä aiempaa kokemusta viherylläpidon työnjohtotehtävistä, ajokortti on välttämätön työtehtävien hoitamiseksi. Aiempi kokemus viherrakentamisesta tai tarjouslaskennasta on eduksi.

Työmaapäällikönä tehtävänäsi on toimia projektinjohtopalvelutyksikössä infrarakennushankkeiden työnjohtajana. Vastaat työmaiden kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset ja ohjaat työmaiden ja aliurakoitsijoiden toimintaa. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (insinööri/teknikko). Aiempi kokemus vaativien betonirakennustyömaiden johdosta on eduksi. Olet asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja varustettu vuorovaikutustaidoin.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, joustavan ja ketterän organisaation, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa. Tehtävät on vakituisia ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.5.2017 mennessä: www.kuntec.fi/rekry

Lisätietoja tehtävistä antavat
Työpäällikkö Annette Backholm 050 556 6582, annette.backholm@kuntec.fi (työnjohtajan tehtävä)
Tuotantojohtaja Petri Häkkinen 044 907 5935, petri.hakkinen@kuntec.fi (työmaapäällikön tehtävä)

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi