Vastaavia ja kokeneita työnjohtajia sekä työmaainsinööri

Skanska
Sijainti Lappeenranta
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2021 Hae viimeistään 5.9.2021

Haemme eri määrillä kokemusta ja osaamista varustettuja työnjohtajia ja työmaainsinööriä Lappeenrantaan

Tiimimme rakentaa ja saneeraa erilaisia toimitila- ja asuntorakennuskohteita Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Esimerkiksi tällä hetkellä rakennamme Lauritsalan paloaseman. Kaakkois-Suomen yksiköllämme on työn alla myös esimerkiksi Renkomäen monitoimitalo ja Paavolan kampusalue Lahdessa.

Vastaavana tai kokeneena työnjohtajana johdat töitä uudis- ja saneerauskohteilla Lappeenrannan alueella. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun ja tehtäväsuunnitteluun liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työmaainsinöörinä huolehdit Lauritsalan Paloaseman työmaan etenemisestä vastaavan työnjohtajan, työpäällikön ja muun työmaaorganisaation kanssa. Toimit linkkinä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen välissä ja olet tärkeässä roolissa työmaan sisäisen tiedonkulun koordinoinnissa. Valmistelet monipuolisia monipuolisia materiaali- ja työvoimahankintoja, täsmennät urakkarajoja ja teet tietomallipohjaista määrälaskentaa. Osallistut kustannusvalvontaan, suunnittelupalavereihin ja aikatauluttamiseen. Valmistelet aineistoja sekä tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja.

Kaikissa näistä tehtävistä työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveensa täyttävän kodin, toimiston tai muun rakennuksen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari,-insinööri tai DI)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Työpäällikkö Marko Kurvinen (p. 040 354 9023 marko.kurvinen@skanska.fi kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Marko parhaiten arkisin klo 8-16 Ota yhteyttä!

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi