Kokeile kuukausi maksutta

Caverionille yli 80 miljoonan euron elinkaarihanke Kööpenhaminasta

Caverion vastaa yli 80 miljoonan euron arvoisesta toimistorakennuksen elinkaarihankkeesta Kööpenhaminassa. Caverion osalta työt alkavat vuoden 2016 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Caverion vastaa yli 80 miljoonan euron arvoisesta toimistorakennuksen elinkaarihankkeesta Kööpenhaminassa. Caverion osalta työt alkavat vuoden 2016 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Caverion on allekirjoittanut palveluiden johtamisen sopimuksen rakennusliike A. Enggaardin ja Nordean kanssa.

Hanke on yksi Tanskan suurimmista PPP-kumppanuushankkeista (Public-Private Partnership) ja samalla myös yksi Caverionin suurimmista tilauksista koskaan. Sopimus sisältyy Caverionin Q1/2016-tilauskantaan.

Caverionin vastuulla PPP-hankkeessa on talotekniikan kokonaistoimitus sekä kohteen valmistuttua sen käyttö sekä tekninen huolto ja kunnossapito 20-vuotisella sopimuskaudella. Caverion vastaa kiinteistön energiankäytöstä, tehokkuudesta, käytettävyydestä, turvallisuudesta ja kunnosta koko sen elinkaaren ajan.

Sopimus kattaa kiinteistön kaikkien teknisten järjestelmien ja tuotteiden – mukaan lukien lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, sähkö-, turvallisuus- sekä automaatiojärjestelmien – suunnittelun, rakentamisen, käytön ja kunnossapidon. Kiinteistö liitetään Caverionin etähallintaan, mikä takaa kiinteistön sovitut olosuhteet ja optimaalisen energiankäytön.

Teknisen huollon ja kunnossapidon lisäksi Caverion vastaa myös muiden kiinteistöön liittyvien palvelujen johtamisesta, kuten alihankintana toteutettavista ravintola- ja siivouspalveluista sekä talvikunnossapidosta.

Kiinteistöön sijoittuu Tanskan rautateiden, liikenneviraston, tielaitoksen ja energiaviraston toimintoja. Kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 40 000 m2.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionille yli 80 miljoonan euron elinkaarihanke Kööpenhaminasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat