Kokeile kuukausi maksutta

Harri Tuomaala nimitettiin Asuntomessujen toimitusjohtajaksi

Suomen Asuntomessujen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Harri Tuomaala (40). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. huhtikuuta 2016. Asuntomessujen nykyinen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen jättää tehtävänsä 31. maaliskuuta.

Suomen Asuntomessujen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Harri Tuomaala (40). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. huhtikuuta 2016. Asuntomessujen nykyinen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen jättää tehtävänsä 31. maaliskuuta.
Kuuntele juttu

Tällä hetkellä Tuomaala toimii Energiayhtiö St1 Oy:n markkinointiviestinnän johtajana vastuualueinaan St1- ja Shell-markkinointiviestintä ja verkkokauppaliiketoiminta. Tuomaalalla on pitkäaikainen kokemus energia-alan tehtävistä, ja St1 Oy:llä sekä ExxonMobililla hän on työskennellyt markkinoinnin johtotehtävissä vuodesta 2004.

”Tuomaalalla on vahva tausta alueellisista tapahtumista, toiminnan kehittämisestä sekä vakiintuneiden markkinoiden muuttumisesta ja vahvat näytöt markkinointiviestinnän alalta Suomessa”, Osuuskunta Suomen Asuntomessujen hallituksen puheenjohtaja Erkka Valkila toteaa.

”Asuntomessut on jo vuosikymmenien ajan säilyttänyt vetovoimansa sekä asemansa yhtenä suurimmista vuosittaisista tapahtumista. Kehitämme edelleen messutapahtumaa vastaamaan myös tulevaisuudessa niin kävijöiden kuin näytteilleasettajien, rakentajien ja kuntien odotuksia. Haluan myös kiittää Pasi Heiskasta sitoutumisesta sekä pitkäaikaisesta toiminnasta Suomen Asuntomessujen hyväksi.”

Suomen Asuntomessujen toimintaideana on parantaa asumisen laatua Suomessa yhteistyössä kumppanien kanssa edistämällä asumistietoutta ja alan osaamista sekä järjestämällä vuosittain Asunto- ja Loma-asuntomessuja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Harri Tuomaala nimitettiin Asuntomessujen toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat