Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin konsernijohtajalle potkut

Caverion Oyj ja sen konsernijohtaja Fredrik Strand ovat yhdessä sopineet, että Fredrik Strand jättää tehtävänsä Caverion Oyj:n konsernijohtajana välittömästi.

Caverion Oyj ja sen konsernijohtaja Fredrik Strand ovat yhdessä sopineet, että Fredrik Strand jättää tehtävänsä Caverion Oyj:n konsernijohtajana välittömästi.

Fredrik Strand on toiminut Caverion Oyj:n konsernijohtajana huhtikuusta 2014 lähtien.

Caverionin hallitus käynnistää viipymättä hakuprosessin uuden konsernijohtajan valitsemiseksi.

Caverionin konsernijohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi 17.5.2016 alkaen johtaja (strategia ja yrityskaupat) Sakari Toikkanen.

”Fredrik Strand on johtanut Caverionia kaksi vuotta, jonka aikana strategiaa on toteutettu johdonmukaisesti. Organisaatiota on vahvistettu ja yhtiön toimintamallin, prosessien ja järjestelmien kehittämiseen ja yhtenäistämiseen on panostettu. Kannattavuus on kehittynyt Fredrik Strandin johdolla, muttei kuitenkaan riittävästi”, Caverion Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Ari Lehtoranta toteaa yhtiön pörssitiedotteessa.

”Caverionissa jatketaan strategian toteuttamista ja yhtiön kehittämistä asiakkaiden tarpeet ja digitalisoituva toimintaympäristö huomioon ottaen. Olennaista on, että tehdyt investoinnit näkyvät myönteisesti yhtiön tuloksessa. Henkilöstöllä on tässä merkittävä rooli”, Lehtoranta arvioi.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Caverionin konsernijohtajalle potkut”

  1. Ranta-Reijo oli siis virherekrytointi. Hallitus vastaa ja firma maksaa viulut, förstås.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat