Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa Elolle lähes sata asuntoa Espoon Niittykumpuun

Skanska käynnistää toukokuussa 98 vuokra-asunnon rakentamisen Espoon Niittykumpuun Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elolle.

Skanska käynnistää toukokuussa 98 vuokra-asunnon rakentamisen Espoon Niittykumpuun Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elolle.

Asunnot valmistuvat helmikuussa 2018.

Kahdeksankerroksisen As. Oy Espoon Moodi -nimisen yhtiön vuokra-asuntojen koko vaihtelee yhden huoneen ja keittokomeron asunnoista kolmen huoneen ja keittiön perheasuntoihin.

Autopaikat sijaitsevat koko korttelin alla olevassa pysäköintiyhtiössä. Moodissa on sisäpihalla rapatut julkisivut, kadun puolella taloa puolestaan verhoaa tiililaattapinta.

”Näiden asuntojen rakentaminen on osa Elon rakennuttamisohjelmaa, jossa tavoitteenamme on rakentaa noin 1 000 uutta vuokra-asuntoa lähivuosina. Näemme hyvänä sen, että eläkeyhtiöiden vuokra-asuntojen rakennuttamista tukeva poikkeuslaki on saamassa neljän vuoden jatkoajan. Määräaikainen laki sallii eläkeyhtiöille ulkopuolisen pääoman käytön vuokra-asuntotuotannossa. Se mahdollistaa pitkäjänteisen kehitystoiminnan asuntorakentamisessamme ja helpottaa vuokra-asuntopulaa kasvukeskuksissa”, Elon projektijohtaja Antti Pyötsiä kertoo.

Hankkeessa hyödynnetään laajasti tietomallintamista.

”Kaikki suunnitelmat arkkitehtisuunnittelusta talotekniikkaan on toteutettu mallintamalla, ja työmaalla käytetään tietomallia muun muassa aikataulu- ja materiaalisuunnittelussa”, kertoo työpäällikkö Marko Haapalainen Skanska Talonrakennuksesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Elolle lähes sata asuntoa Espoon Niittykumpuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat