Talous Rakentaminen Työelämä Rakennuslehti Ei kommentteja

SRV uudistaa johtoryhmäänsä – Kullaksen vastuulle kaikki kansainväliset toiminnot

SRV uudistaa johtoryhmäänsä vastaamaan entistä paremmin vuoden 2016 alkupuolella päivitetyn strategian toteutumista. Suurimmat johtoryhmässä tehtävät muutokset liittyvät kansainväliseen liiketoimintaan ja talouteen.

Veli-Matti Kullas

Yhtiö hakee muutoksilla myös lisää tehokkuutta johtoryhmän toimintaan.

SRV:n Venäjän hankekehityksestä vastannut Veli-Matti Kullas on nimitetty vuoden 2017 alusta alkaen vastaamaan yhtiön kansainvälisestä liiketoiminnasta. Hänen vastuulleen kuuluu uudessa johtoryhmäkokoonpanossa niin kansainvälinen liiketoiminta kuin sen hankekehitys. Yhtiön kansainväliset markkinat keskittyvät Venäjään ja Viroon. Venäjällä liiketoiminnan painopisteenä on kauppakeskusten kehittäminen sekä operointi. Virossa yhtiö keskittyy olemassa olevien maa-alueiden kehittämiseen.

Ilkka Pitkänen jatkaa talous- ja rahoitusjohtajana (CFO) ja johtoryhmän jäsenenä ja edustaa vuoden 2017 alusta johtoryhmässä yksin talouteen ja rahoitukseen liittyvistä asioista. Talousjohtaja Valtteri Palin jatkaa entisessä roolissaan vastaten konsernin laskentatoimesta, controller-toiminnosta sekä verotuksesta, mutta hän ei ole enää jatkossa johtoryhmän jäsen.

”Muutokset eivät ulospäin ole isoja, mutta ne kuvastavat erinomaisesti sitä työtä ja suuntaa mihin SRV:ssä olemme menossa. Kaiken toimintamme ja strategiamme ydin on kaupunkikeskusten kehittäminen, ja osana sitä uudistamme jatkuvasti myös toimintamallejamme vastataksemme entistäkin paremmin niin asiakkaidemme, sidosryhmien kuin myös sijoittajien tarpeisiin”, toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala kertoo.

Johtoryhmän lisäksi yhtiö on uudistanut myös Suomen ja Kansainvälisen liiketoiminnan organisaatioita ja toimintamalleja vastaamaan entistä paremmin niin strategiaa kuin liiketoiminnan päivittäisiä tarpeita.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia