Talotekniikka Kiinteistöt Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Uponor vahvistaa jalansijaansa Kiinassa

Uponor oyj on vihkinyt käyttöön ensimmäisen tuotantoyksikkönsä Kiinan Taicangissa.

Kiinan tehdas on Uponorin neljännestoista. Se aloitti toimintansa vuoden 2016 lopulla. Se on jo täysin varusteltu ja toimittaa asiakkaiden tilauksia.

Kiina on jo Uponorin kymmenenneksi suurin maa työntekijöiden lukumäärän perusteella.

Tehtaassa tuotetaan Uponorin maailmanlaajuisestikin menestyksekkäitä kestävää kehitystä tukevia LVI-ratkaisuja sekä ratkaisuja energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen uudiskohteissa Kiinan asuin- ja liikerakentamisen markkinoilla.

Shanghain toimitilat palvelevat Uponorin Itä-Kiinan myyntiä ja toimivat tukikohtana tuotekehitykselle, suunnittelulle ja Kiinan markkinointitiimille.

”Tuotantoyksikkömme Taicangissa on Uponorin ensimmäinen Aasiassa. Näissä noin 5,000 neliömetrin tiloissa valmistamme PEXa-, PPR- ja PERT –putkijärjestelmiä sekä sisäilmastoratkaisuja Kiinaan ja muihin Aasian maihin”, Uponorin Aasian talotekniikkayksikön johtaja Werner Witte sanoo.

Uponorin toimitusjohtaja Jyri Luomakosken mukaan Uponor juhlistaa 100-vuotista taivaltaan vuonna 2018.

”Meidän ensimmäisen tuotantoyksikkömme avaaminen Kiinaan on Uponorille tärkeä hetki ja uuden ajan alku. Kiinan rakennusmarkkinat lukeutuvat maailman suurimpiin ja tarjoavat Uponorille paljon mahdollisuuksia.”

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia