Talotekniikka Kiinteistöt Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Uponorin tehdashankinta päätökseen Yhdysvalloissa

Uponorin Talotekniikka – Pohjois-Amerikka –segmenttiin kuuluva Uponor North America on saanut päätökseen tehdasrakennus- ja kiinteistöhankinnan Hutchinsonissa Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Asiasta tiedotettiin 20.7.2017. Kaupan arvo on 5,6 miljoonaa euroa (6,3 miljoonaa dollaria).

Investoinnin avulla Uponor voi lisätä PEX-putkivalmistuksen tehdaspinta-alaa 22 000 neliömetrillä ja vastata näin Pohjois-Amerikan kysynnän pitkän aikavälin kasvuun niin julkis- ja liikerakentamisessa kuin asuinrakentamisessa, Uponorin pörssitiedotteessa kerrotaan.

Vuoden 2017 tammi-kesäkuun puolivuosikatsauksessa 25. heinäkuuta Uponor arvioi, että konsernin investoinnit kasvavat ja ylittävät 60 miljoonaa euroa vuonna 2017 johtuen yllämainitusta hankinnasta työkalu- ja koneinvestointeineen.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia