Kiinteistöt Startel Ei kommentteja

Stockmann selvittää Helsingin Akateemisen kirjakaupan kiinteistön myyntiä

Kauppakonserni Stockmann ryhtyy tutkimaan Akateeminen Kirjakaupan talona tunnetun Kirjatalo-kiinteistön myyntiä. Kiinteistö sijaitsee Helsingin keskustassa.

Stockmann harkitsee arkkitehti Alvar Aallon suunnitteleman kiinteistön myyntiä, koska kiinteistö on siirtynyt kokonaan ulkopuolisten vuokralaisten käyttöön. Yhtiö sai vuoden alussa päätökseen yrityskaupan, jossa Stockmann Herkun liiketoiminta myytiin S-ryhmälle.

Kirjatalon suurimmat vuokralaiset ovat Bonnier Books (Akateeminen Kirjakauppa), HOK-Elanto (Stockmann Herkku), Isku Invest (Sisustusmaailma) ja Technopolis (UMA Esplanadi). Lisäksi kiinteistössä on useita muita liike- ja toimistovuokralaisia.

Stockmann kertoi myös, että sen Pietarissa sijaitsevan kauppakeskus Nevsky Centren mahdolliseen myyntiin liittyvä selvitystyö jatkuu.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia