Kiinteistöt Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Aamulehti: Valkeakosken kirkon remontti maksaisi miljoonia – purkaminen vaihtoehto?

Valkeakosken kirkon kohtalo ratkaistaan kevään aikana. Ensimmäinen askel otetaan jo tänään torstai-iltana, jolloin Sääksmäen seurakunnan kirkkoneuvosto kokoontuu pohtimaan asiaa.

Valkeakosken kirkko. Kuva: Reijo Hietanen

Päätösehdotuksessa esitetään kirkon purkamista ja tontin myymistä. Vaikka kirkkoneuvosto hyväksyisi päätösehdotuksen, se ei vielä riitä kirkon purkamiseen. Lopullisen päätöksen tekee kirkkovaltuusto, joka on koolla maaliskuussa.

Seurakunnan kiinteistötyöryhmä sai syksyllä tehtäväkseen vertailla niin kirkon peruskorjaus- kuin purkuvaihtoehtoja ja niiden kustannuksia. Valkeakosken Sanomien saamien tietojen mukaan työryhmä päätyi kirkon purkamisen kannalle.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia