Bravida mukaan rakentamaan Itis Cinemaa

Bravida ja Skanska Talonrakennus oy ovat solmineet sopimuksen Itis-kauppakeskukseen rakennettavan elokuvateatterin sähkö-, LV-, IV- ja sprinkler-urakasta.

Havainnekuva Itis Cinemasta. Kuva: Skanska

Tiedotteen mukaan Helsingissä sijaitsevaan Itis-kauppakeskukseen rakennetaan uutta teknologiaa hyödyntävä 1000-paikkainen elokuvateatteri.

Finnkinon uuteen elokuvateatteriin tulee yhdeksän salia, joista yksi on Suomen ensimmäinen IMAX-teknologiaa hyödyntävä sali.

Bravida toteuttaa elokuvasalien ja niitä palvelevien yleistilojen LVIS- ja sprinkler-työt.  Salien jäähdytys toteutetaan kahdella 300 kW vedenjäähdytyskojeikolla, joilla saadaan pidettyä lämpötila elokuvanäytöksien aikana sopivalla tasolla.

Elokuvasaleja ja yleisötiloja varten rakennetaan kohteen katolle 13 uutta ilmanvaihtokonetta, joiden avulla ilmanlaatu pysyy pitkienkin elokuvanäytöksien aikana hyvänä. Tiloihin asennetaan laajat valaistuksenohjausjärjestelmät, joiden avulla valaistusta saadaan muutettua eri tilanteisiin soveltuvaksi.

”Olimme Bravidan kanssa toteuttamassa kauppakeskus Iso Omenan 7 elokuvasalin Finnkinoa, joka valmistui keväällä 2017 Espoon Matinkylään. Odotan innolla, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä käynnissä olevassa Itis Cinema -hankkeessa. Hankkeen onnistumisen kannalta on äärimmäisen tärkeää turvata olevan kauppakeskuksen toiminta rakentamisen aikana sekä varmistaa sujuva tiedonkulku ja yhteistyö hankkeen eri osapuolten välillä”, Skanska Talonrakennus oy:n työpäällikkö Juha-Matti Kujanpää sanoo.

Elokuvateatteri avaa ovensa loppuvuodesta 2018.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bravida mukaan rakentamaan Itis Cinemaa”

Vastaa