Talous Kiinteistöt Uutiset Rakennuslehti Yksi kommentti

Pyynikin Trikoon kiinteistö vaihtaa omistajaa Tampereella

Varma on sopinut Pyynikin Trikoon kiinteistön myymisestä.

Tiedotteen mukaan Pyynikin Trikoon on tarkoitus siirtyä uudelle omistajalle eli Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoimalle yhtiölle vuoden 2018 maaliskuun alussa.

Pyynikin Trikoon entinen teollisuusalue sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä, Pyhäjärven rannassa. Alueen rakennuksissa on vuokrapinta-alaa noin 34 000 neliömetriä. Niissä toimii erilaisia palveluja, toimistoja, työpajoja, pienvarastoja ja ravintola 4Vuodenaikaa Pyynikki.

Alueen huonokuntoiset rakennukset tarvitsevat lähivuosina peruskorjausta, ja sen vajaakäyttö on kasvanut viime aikoina.

”Pyynikin Trikoon kiinteistö on hieno osa tamperelaista teollisuushistoriaa, josta on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen taiteilijoiden, käsityöläisten, harrastamisen ja toimistojen keskittymä. Aloittamamme alueen kehitystyö jatkuu määrätietoisesti ja kokonaisvaltaisesti tulevan omistajan Aberdeenin voimin”, kiinteistöpäällikkö Kai Niinimäki Varmasta kertoo.

Aberdeen on aloittanut Pyynikin Trikoon alueella kartoitustyöt tulevia kehitysprojekteja varten. Tarkoituksena on käyttää tämä vuosi suunnitteluun ja aloittaa ensimmäisen vaiheen rakennustyöt vuoden vaihteen tienoilla. Ensimmäisten uusien asuntojen on suunniteltu valmistuvan 2020.

Keskustelu artikkelista: 1 kommentti

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia