Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Pallas Rakennus rakentaa asuntoja YH Kodeille

Pallas Rakennus Länsi-Suomi toteuttaa KVR-urakkana YH Kodeille 87 asuntoa kattavan kerrostalokohteen Kangasalle.

Asuntokohteen rakennustyöt on jo aloitettu, ja kohde valmistuu joulukuussa 2019.

Osoitteeseen Myllystenpohjantie 1 rakennettava As.oy Kangasalan Heikinkartano käsittää yhden kuusikerroksisen asuinkerrostalon parkkihalleineen. Huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä kolmioihin ja ovat kooltaan 29,0–60,00 neliömetriä. Kokonaispinta-ala on 5100 neliömetriä, ja asuntoneliöitä tulee kaikkiaan 3493.

”Kyseessä on ensimmäinen Kangasalan vanhan linja-autoaseman kortteliin rakentuva kohde. Alue sijaitsee kaikkien palveluiden äärellä aivan Kangasalan keskustassa, torin vieressä”, Pallas Rakennus Länsi-Suomen työpäällikkö Jouko Koivula kertoo.

Samaan korttelimiljööseen on tulossa myös Pallas Rakennuksen vapaarahoitteinen asuntokohde Kangasalan Torikulma, jonka ensimmäiseen vaiheeseen tulee 26 asuntoa yksiöistä kolmioihin.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia