Rakennuskustannuksissa loivaa nousua

Rakennustarvikkeiden hinnat olivat sen sijaan hieman laskeneet.

Rakennuskustannusten loiva nousu jatkuu, kertovat Tilastokeskuksen tuoreet luvut.

Niiden mukaan rakennuskustannukset nousivat tammikuussa 0,6 prosenttia vuodentakaisesta. Työkustannuksissa nousua oli1,8 prosenttia ja palveluiden hinnoissa 1,4 prosenttia edellisen vuoden tammikuuhun verrattuna. Tarvikepanosten hinnat sen sijaan laskivat 0,4 prosenttia vuodentakaisesta.

Rakennuskustannusten kokonaisindeksi nousi Tilastokeskuksen mukaan tammikuussa 0,2 prosenttia joulukuuhun verrattuna. Palveluiden hinnat nousivat kuukaudessa 0,7 prosenttia ja tarvikepanosten hinnat 0,2 prosenttia. Työkustannukset pysyivät ennallaan.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuskustannuksissa loivaa nousua”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat