Perustava laajensi maarakentamiseen – ”Liiketoiminta on saanut hyvän vastaanoton, on ollut kysyntää”

Betoniperustuksiin erikoistunut orimattilalainen Perustava oy laajensi vuodenvaihteessa toimintaansa. Uusi Infra-yksikkö tarjoaa maarakennustyöt, tontin maaperätutkimukset ja pohjarakennesuunnittelun.

Perustava aloittamassa betoniperustusten valua omakotitalotyömaalla Helsingissä. Kuva: Jussi Helttunen
Perustava Infran yksikönpäällikkö Mika Kemppaisen mukaan asiakkailta oli tullut toiveita saada yhtiöltä kaikki rakennushankkeen alkuvaiheen palvelut.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Perustava laajensi maarakentamiseen – ”Liiketoiminta on saanut hyvän vastaanoton, on ollut kysyntää””

  1. Alkaa olla bisnes hyvällä mallilla kun saa jo määrittää maaperäolosuhteetkin itse omaan konseptiin sopiviksi. Jo suurimmassa osassa talopaketeista heidän käyttämä perustus määrää millaisen pihan talotehtaan arkkitehti ”suunnittelee”. Harmi homma.

  2. Pientalojen perustukset ovat pääsääntöisesti aika vakioita, ellei rakenneta suolle. Talon perustustapa ei myöskään juurikaan vaikuta pihan arkkitehtoniseen suunnitteluun.

    Oletkohan nyt vain pahalla mielellä kun et olekaan päässyt käyttämään riittävästi pienrakentajien rahoja omien visioidesi toteuttamiseen?

Viimeisimmät näkökulmat