Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusliike Jusmar teki yritysjärjestelyn ja aikoo rekrytoida lisää työntekijöitä

Peruskorjaushankkeisiin keskittynyt Rakennusliike Jusmar oy on toteuttanut yritysjärjestelyn sijoitusyhtiö Korpi Capital oy:n kanssa.

Korjaustyömaa Helsingissä.
Kuuntele juttu

Järjestelyn jälkeen yhtiön enemmistöomistajana jatkaa Jussi Airaksinen, ja toimitusjohtaja Jyrki Puska lisää omistusosuuttaan.

Korpi Capitalin roolina on laajentaa Rakennusliike Jusmarin strategista, hallinnollista ja yritysjärjestelyosaamista hallitustyöskentelyn kautta.

Osana järjestelyä Toimi Niesniemi jää eläkkeelle Rakennusliike Jusmarin hallituspaikalta. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Korpi Capitalin Tatu Mäkimartti ja Mikko Fischer.

Airaksinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtaja Puska hallituksen jäsenenä.

Rakennusliike Jusmar tähtää kasvuun uuden omistuspohjan avulla. Yhtiön tavoitteena on laajentaa toimintaansa myös uusille paikkakunnille orgaanisen kasvun ja yritysostojen kautta.

Kasvun edellytyksenä työntekijöiden rekrytoiminen.

”Kasvumme jatkuu edelleen ja järjestelyn myötä aktivoidumme rekrytoinneissa pääkaupunkiseudulla sekä aloitamme laajentumisen maakuntakeskuksiin. Kasvun toteuttajiksi tulemme rekrytoimaan korjausrakentamisen ammattilaisia ja kokeneita projektipäälliköitä välittömästi lisää”, toimitusjohtaja Puska kertoo yhtiön tiedotteessa.

Rakennusliike Jusmar on toteuttanut erikokoisia rakennusprojekteja jo viidentoista vuoden ajan yhdessä julkisten tilaajien ja muiden ammattirakennuttajien kanssa. Yhtiö kertoo erityisosaamisekseen vaativan korjausrakentamisen ja käyttötarkoituksen muutokset.

Urakat jakaantuvat tuotannon eri osa-alueisiin: kiinteistöjen peruskorjauksiin, kiinteistökehityshankkeisiin ja sisäilmakorjauksiin.

Rakennusliike Jusmarin hankkeet toteutetaan kokonaan alihankintana. Yhtiöllä on 17 työntekijää.

Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli 16,5 miljoonaa euroa.

LähiTapiola osallistui yritysjärjestelyyn täydentävänä rahoittajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliike Jusmar teki yritysjärjestelyn ja aikoo rekrytoida lisää työntekijöitä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat