Kokeile kuukausi maksutta

Arkkitehtuuritoimisto Vihanto & Co siirtyi uuteen omistukseen

Laitila Arkkitehdit oy ja United Founders oy ovat yhdessä ostaneet tamperelaisen Arkkitehtuuritoimisto Vihanto & Co oy:n.

Nyt tehdyn kaupan avulla pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa toimiva Laitila Arkkitehdit laajentaa palveluidensa tarjontaa Tampereen seudulle.

Yrityskaupan yhteydessä Arkkitehtuuritoimisto Vihanto & Co:n toimitusjohtaja Kari Harju siirtyy vanhemman neuvonantajan rooliin ja osakkaana sekä toimitusjohtajana jatkaa yrityksen toinen omistaja Markku Mäki-Opas. Vihannon 10 asiantuntijan henkilöstö jatkaa yhtiössä vanhoina työntekijöinä.

”Eläkkeelle siirtymiseni kynnyksellä on aika siirtää vastuu yrityksestä pitkäaikaiselle yhtiökumppanilleni ja uusille toimijoille. Laitila Arkkitehdit syventää toimistomme osaamista ja edesauttaa yrityksen hallittua kasvua”, Harju sanoo tiedotteessa.

”Vihanto on hieno lisävahvistus meille niin maantieteellisesti kuin toteutettavien kohteiden osalta, ja toimistojemme osaamisalueet täydentävät erinomaisesti toisiaan. United Foundersiin liittyminen on auttanut liiketoimintamme vahvaan kasvuun, eikä tällainen yrityskauppa olisi ollut meille mahdollinen ilman United Foundersin tuomaa vahvaa taustatukea”, Laitila Arkkitehtien toimitusjohtaja Petteri Nikki puolestaan kertoo.

United Founders on rakennusalan asiantuntijapalveluita tarjoavien osaajien yhteenliittymä, johon myös Laitila Arkkitehdit kuuluu. Yhteisöltä on jo aikaisemmin saanut Tampereella lvi-suunnittelun ja -valvonnan sekä palokonsultoinnin palveluita.

”United Founders on rakennettu juuri tällaiseen tarpeeseen, auttamaan yrittäjiään kasvuun ja tukemaan liiketoiminnassa”, United Foundersin toimitusjohtaja Saku Harjunpää sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkkitehtuuritoimisto Vihanto & Co siirtyi uuteen omistukseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat